Rätt smycken går aldrig ur tiden. Därför ska du investera i smycken som du gillar och som representerar dig som person. Investera i gedigna smycken som du aldrig kommer tröttna på.

Att satsa på eleganta och tidlösa smycken är en bra idé. Då har du alltid snygga smycken att bära när det är dags för fest. Om du vill ha både snygga och spännande smycken ska du kolla in Efva Attlings kollektioner, du kan se alla smycken på Efvaattling.com som hon har designat. Alla smycken som finns i sortimentet har en tanke bakom och bär på ett starkt budskap. Du kan hitta armband, halsband, örhängen och ringar som hon har designat. Det bästa är att smyckena passar lika bra till en enklare outfit som till mer festliga tillfällen. Dessutom är smyckena tidlösa och du kan använda dem i flera år framöver.

Få en exklusive look med rätt smycken

Smycken och accessoarer är det i särklass bästa du kan bära för att få en exklusiv och snygg look. När du ska klä dig inför en fest är ett tips att börja med smyckena. Om du bär ett smycke som är väldigt iögonfallande kan du välja plagg som är mer diskreta och som inte tar uppmärksamheten från smycket. Du kan även klä dig festligt men samtidigt inte vara överdrivet klädd med hjälp av klassiska smycken som lyfter outfiten. Ett annat tips är att färgmatcha kläderna med smyckena.

Bär väl utvalda smycken

Om du bär diskreta smycken kan du ha både örhängen, halsband och armband medan mer utstickande smycken inte vill ha konkurrens av några andra. Ett tips är att köpa halsband, armband och örhängen från samma serie som Efva Attling har. Med rätt smycken behövs knappt någon styling. Klassiska pärlor fungerar alltid till alla fester och plagg.