Sedan många år tillbaka har kvinnor runt om i världen fått snyggare svall med hjälp av löshår. Nu är det äntligen männens tur att bättra på sina frisyrer med samma knep.

4539439-male-hairstylist-with-hairdryer-and-straightener

På Cafés hemsida kan man läsa om att det nu börjat säljas lös-man buns. En man bun är en klassisk knut av hår, likt den som många kvinnor burit genom åren. Men nu har den här knuten även blivit oerhört populär bland männen och när knuten sitter på en man går den under namnet man bun. Nu finns alltså en knut av löshår som alla män som kanske inte orkar spara ut sitt hår kan använda. Än så länge går dessa lös-man buns endast att köpa i USA och de köps för 10 dollar styck. Knutarna av löshår finns i tre olika färger och kan sättas på plats med vanliga hårnålar.

Köp löshår online

Att män använder löshår är något som fortfarande är ganska ovanligt men det blir faktiskt allt vanligare. Det som är så bra med löshår är att man inte måste göra löshår specifikt för män. Männen kan lika gärna använda samma löshår som kvinnor använder, men kanske styla det på ett annat sätt. Är man intresserad av att testa löshår kan man gå in på http://charmastockholm.com/. Där finns nämligen en rad olika typer av löshår och de flesta kan nog hitta något som passar, oavsett om de är kvinnor eller män.

Brad Pitt använder löshår

Tycker man som kille att det är lite pinsamt att ha löshår, kan man ha i åtanke att även stora kändisar har det. I Aftonbladet kan man exempelvis läsa att Brad Pitt använder löshår för att se snyggare ut nu när han börjar bli lite äldre. Han hade dock löshår som såg riktigt dåligt ut och som fick folk att prata. Det gäller alltså att man stylar sitt löshår väl om man vill att det ska se naturligt ut.